Film interview van Richard Jacobsen met Mark Knol

Een meaning full meeting

Vorig jaar werd ik door Richard Jacobsen van Transformationeel Events gevraagd om mee te doen aan een interview op zijn prachtige platform meaning full meetings. Het werd een bijzondere ontmoeting, we spraken over herkenning, stabiliteit, en vertrouwen hebben in het proces. Het voorbeeld durven leven "Walk your talk" met een flinke touch van fijnere dimensies en in stilte kunnen zijn. En meer. Dank voor de uitnodiging op jou mooie platvorm Richard waarin je mensen een plek geeft om te kunnen delen en hun hart te kunnen uitspreken om zo wellicht ook weer anderen te inspireren.

Hij vroeg mij: wat is jouw meaning of life?

Door ervaringen in het leven bewust worden. Leren weer verbinding te maken met de dromen in je hart. In stilte te zijn om dan te ontdekken dat eigenlijk niets anders belangrijk is dan de Liefde. De Liefde tussen mensen, dieren en alles dat is. En deze ervaring dan durven delen vanuit je hart met elkaar.

Over Richard Jacobsen

We leven in een tijdperk van sterke transitie, oude systemen buiten en binnen onszelf hebben hun beste tijd gehad. Met Transformationeel events begeleid, train, coach ik mijn cliënten vanuit een taoïstische gedachtengoed, dat de verandering van binnen uit, naar buiten de meest stabiele en krachtige verandering is.

Dit is een Blogpost van Maris Chardet

In onze Blog Zielenroersel schrijven we artikelen ter inspiratie.

Zo willen we bijdragen aan de bewustwording dat wij allemaal uit dezelfde bron komen, verbonden zijn met elkaar en de natuur. Samen op weg naar een wereld waarin we leven vanuit ons hart.

https://www.waarheidvanhethart.nl/blog-zielenroersel
Vorige
Vorige

In je Kracht staan ! begeleide meditatie op audio.

Volgende
Volgende

Het doorbreken van Illusies