In je Kracht staan ! begeleide meditatie op audio.

11 Augustus 2023

Hoge frequenties van Liefde en Licht.

Onze moeder Aarde en alles wat er op leeft is aan het ascenderen. We zitten nu midden in dit ascentieproces. Dit betekent dat we een shift aan het maken zijn naar een hoger trillingsniveau en dus hogere frequenties van Liefde en Licht aan het ervaren zijn.

 We zijn samen de reis aan het maken van onze 3de dimensie realiteit naar de nieuwe 5D blauwdruk van moeder Aarde. Dit is voor de meesten van ons goed voelbaar in onze fysieke en energetische lichamen. Het is ook voelbaar én zichtbaar, in de wereld om ons heen.

Een wereld waarin Liefde centraal staat

Dit proces geeft nu meer mogelijkheid om de liefde in je hart te laten groeien, en je bewustzijn te vergroten. Hierdoor kunnen we wakker(der) worden, de dingen helder gaan zien voor wat ze zijn en zo bewuster de juiste keuzes maken voor onszelf en moeder Aarde.

 Dat is natuurlijk fantastisch. Dit is waar we al heel lang op gewacht hebben en waar we allemaal naar verlangen in ons hart. Samen leven in een wereld waarin iedereen de liefde in zijn hart (voor alles wat leeft) voorop heeft.

Dit ascentieproces vraagt ook iets aan ons 

Dus kom maar op met deze hoge frequenties van Liefde en Licht zou je zeggen. Ja zeker, maar dit ascentieproces vraagt ook iets van ons.

 Deze hogere licht golven schijnen nu helder op onze schaduw kanten, in liefde uiteraard, zodat we goed kunnen zien wat er nog aan persoonlijke stukken aangekeken en opgeruimd wil worden. Zo kan het oude transformeren en je bewustzijn verruimen. Zo kan er letterlijk meer ruimte komen om de hogere frequenties van liefde en licht te ontvangen. Het vraagt aan ons om nú je innerlijk werk te gaan doen. Het is tijd.

 Ascentie symptomen

Het kan betekenen dat je ervaart dat er meerdere ‘oude’ emotionele stukken in jou tegelijk omhoog komen. Of soms opeenvolgend. Dit komt omdat we nu in een versnelling van het ascentie proces zitten. Dit is bewust of onbewust best hard werken achter de schermen. Ascentie symptomen kunnen zijn dat je je verward voelt, slechter slaapt, erg moe bent, meer last hebt van ongemakken in je fysieke lichaam. En wellicht denk je; “mag het even iets minder”.

Vertrouwen houden

We worden uitgenodigd om nu echt onze verantwoordelijkheid te gaan nemen voor onszelf. Door innerlijk werk je zelf te bevrijden van oude geloofsovertuigingen en patronen en te kiezen voor, daar waar nodig, nieuwe routes in je leven. Achterlaten van het ‘oude’ kan ook spannend zijn. Het vraagt om overgave aan het onbekende en daardoor ook vertrouwen. Er op vertrouwen dat er juist nu veel hulp is vanuit de lichtwerelden, we hoeven alleen maar te vragen vanuit ons hart. De lichtwerelden staan allemaal klaar om ons te helpen op dit pad van ascentie naar de nieuwe Aarde, de Terra Nova.

 Dit merken wij ook in de praktijk, er mag steeds meer heling gebeuren nu in een Meervoudige Merkaba heling sessie, oude stukken worden makkelijker aangeraakt, doorgrond, getransformeerd. Karmische stukken worden aangereikt. De kwaliteit van de communicatie met jouw lichtlichamen en alles wat daarin opgeslagen ligt word helder. Het openen van het voorhoofdsysteem, het verwijderen van implantaten en meer. Uiteraard gebeurt alles altijd in overeenstemming met jouw spirituele niveau van dit moment en jouw unieke Zielsblauwdruk voor deze incarnatie. We zijn ook heel dankbaar en blij voor deze mogelijkheid in samenwerken met onze connecties in de lichtwerelden.

De wereld om ons heen

Deze versnelling in het ascentie proces is niet alleen voelbaar in onszelf, maar ook voelbaar én zichtbaar in de wereld om ons heen. In een gesprek dat ik had in de familiesfeer, zei iemand tegen mij; “Hoe bedoel je, dat er nu zeer grote hoeveelheden Liefde en Licht, naar de aarde komen ?” De wereld lijkt nog nooit zo chaotisch en verdeeld geweest!. Daar moest ik haar gelijk in geven. En tegelijkertijd is beíde waar.

 De reden dat de wereld om ons heen nu soms net op een willekeurige armageddon Netflix-serie lijkt, heeft juist te maken me het feit dat de frequenties van Liefde en Licht omhoog gaan. Het onlicht zoals wij dat noemen probeert (tevergeefs), letterlijk met man én macht om deze ascentie shift naar de nieuwe 5D wereld niet te laten slagen.

 Omdat beide zo sterk voelbaar zijn, het nieuwe licht en de tegenwerkende krachten van het onlicht, kan dit mogelijk verwarring brengen in je zijn. Wat is nu waar ? Wat is de waarheid van mijn Hart ?

 In je Kracht staan 

Juist nu is het belangrijk om in jouw eigen krachtveld te (blijven) staan, niet in een slachtoffer rol te raken, maar de verantwoordelijkheid te nemen voor jouw eigen welzijn. Maar hoe ga je dat dan doen, met al die druk van buitenaf ?

 Je kunt je natuurlijk afzonderen van alles, en geen tv, nieuws en social media meer kijken, en je terug trekken in een hutje in de natuur. Nu zijn wij er zelf grote fan van om van tijd tot tijd heerlijk de natuur in te trekken, maar de valkuil zit hem er in dat als je je enkel en alleen helemaal afzondert, je dan uit verbinding kan gaan met de wereld om je heen. Dit is even fijn (om op te laden) maar op lange termijn niet wenselijk.

In verbinding blijven

Het is beter om in verbinding te blijven, met jezelf én elkaar. Maar ook in stevige verbinding met moeder Aarde. Samen staan we sterk. Dan kunnen we onze lichtkrachten bundelen, laten stralen, onze harten openen, zover als we durven en vanuit ons hart onze stem laten horen. Vanuit je krachtcentrum wakker en aanwezig zijn in verbinding met de andere mens.

 Een leraar op mijn pad zei tegen mij: “ We zijn allemaal ruwe diamanten en schuren onszelf aan elkaar glad tot we schijnen”. Ja, we hebben elkaar nodig om te groeien, te vallen en elkaar te helpen op te staan. Maar ook om elkaar positief uit te dagen, elkaar te inspireren en van elkaar te leren. Álles op je pad is ‘slechts’ een spiegel.

Meditatie “In je kracht staan” op audio

Omdat wij om ons heen en in de praktijk ervaren dat dit echt een tijd is waarin er veel van ons gevraagd word en alle extra steun hierin welkom is, heb ik een begeleide meditatie ingesproken.

 Het is een krachtige begeleide meditatie, om je dieper te laten aarden in je fysieke lichaam. Je verbinding met moeder aarde te bekrachtigen. Je energetische velden schoon te maken. En bescherming om je heen te zetten. Al gaande zal je merken dat je steeds meer in jouw persoonlijke krachtveld komt te staan. En dat geeft moed en (zelf)vertrouwen, die we in dit ascentieproces goed kunnen gebruiken. Je kunt het zien als een spirituele verzorging voor iedere dag. Net zoals je iedere dag je tanden poetst en je fysieke lichaam schoon doucht. 

Je kunt hem gratis aanvragen

Het is voor iedereen. Je kunt de “In je kracht staan” meditatie aanvragen door op de gele button in deze blog te klikken. Hierbij ontvang je ook een begeleidende brief en onze vraag is om deze eerst te lezen alvorens de meditatie te gaan beluisteren. Omdat hij is ingesproken met geactiveerde lichtvelden zijn de hoge frequenties van Liefde en Licht goed voelbaar.

 Lieve mensen, zorg goed voor jezelf en elkaar én voor moeder Aarde. Je bent niet machteloos. Door je eigen innerlijk werk te doen, en daardoor jouw zon steeds stralender te laten schijnen, verlicht je ook de wereld!

 Een warme groet vanuit ons Hart,

Maris & Mark  


Dit is een Blogpost van Maris Chardet

In onze Blog Zielenroersel schrijven we artikelen ter inspiratie.

Zo willen we bijdragen aan de bewustwording dat wij allemaal uit dezelfde bron komen, verbonden zijn met elkaar en de natuur. Samen op weg naar een wereld waarin we leven vanuit ons hart.

https://www.waarheidvanhethart.nl/blog-zielenroersel
Volgende
Volgende

Film interview van Richard Jacobsen met Mark Knol